Edana Raquel, vriendin van Jeffrey Gouweleeuw

Jeffrey Gouweleeuw heeft een relatie met vriendin Edana Raquel. Het stel heeft twee kinderen en een grote hond, genaamd Mia. Edana Raquel is vooral uniek door haar vlogs.


Officieel luidt haar naam overigens Edana Raquel Bernal Koelma. Een hele mond vol, maar dat is omdat Edana half Spaans en half Nederlands is. Dat weten we, omdat de vriendin van Jeffrey Gouweleeuw een website over zichzelf heeft gemaakt en daar allerhande wetenswaardigheden heeft gepubliceerd. Bijvoorbeeld dat ze, net als haar voetballende vriend, geboren en getogen is in Heemskerk.

Op haar site schrijft ze bovendien: ,,Al vanaf mijn vijfde was ik met dansen bezig waardoor een Dansopleiding een logische volgende stap was voor mij. Ik koos voor de opleiding MBO Dans te Haarlem waar ik 2 jaar met plezier danste. Door een verhuizing naar Friesland ben ik overgestapt naar de opleiding Dans op het Leeuwardse Friesland College. Met pijn in mijn hart moest ik daar na een jaar helaas mee stoppen i.v.m. een chronische blessure aan mijn heup. In Heerenveen zocht ik naar een passende opleiding om te volgen, nadat ik bekomen was van het bericht dat ik beter niet verder kon gaan met dansen. Voordat ik kon beginnen met een nieuwe opleiding kwamen we erachter dat ik zwanger was van onze eerste zoon, Jayson.


Na ongeveer 5 maanden verhuisden we van Heerenveen naar ons geboortedorp Heemskerk. Toen we eenmaal een prachtig huis hadden kwamen we er wederom achter dat ik zwanger was van onze tweede zoon, Mateo. En as we speak zitten we in Augsburg, Duitsland. (..) Hier op mijn blog zal een paar keer per week een update komen van hoe mijn leven gaat en wat ik zoal meemaak. Met twee kinderen, een giga hond, een huis en een vriend als voetballer kan je wel begrijpen dat het hier dagelijks een avontuur is.”

Jeffrey Gouweleeuw heeft een relatie met Edana Raquel

Edana Raquel, die haar haar rood heeft geverfd, is helemaal van deze tijd, want ze houdt ook een heuse vlog bij. Daarin ziet u haar onder meer wanneer ze een nieuwe tatoeage heeft, een autoritje maakt, zich klaarmaakt voor een wedstrijd van FC Augsburg, afspreekt met vriendinnen of gek doet met haar lippen. Een soort Sylvie Meis of Yolanthe, alleen dan voor 100 kijkers in plaats van 1 miljoen. Een website over geboortes bij bekende Nederlanders stelt dat Edana Raquel model zou zijn, maar daar kunnen wij elders niets over terugvinden.Close