demi-de-boer-vriendin-tonny-vilhena

Demi, dochter van Ronald de Boer en vriendin van Tonny Vilhena

Demi de Boer is de vriendin van Tonny Vilhena. Demi is ook nog eens de dochter van Ronald de Boer, waardoor Ajax en Feyenoord bij elkaar komen. Ze is al anno 2016 al goed voor 27 duizend volgers op Instagram en het kan bijna niet anders of dat aantal gaat snel oplopen. Demi de Boer, dochter van oud-prof en analyticus Ronald de Boer, heeft namelijk een relatie met Tonny Vilhena.

Demi de Boer, dochter Ronald de Boer


Tonny Trindade de Vilhena besloot in 2016 niet naar het buitenland te vertrekken, maar bleef Feyenoord trouw. Dat deed hij vanwege zijn zieke moeder Janet, maar wellicht ook om dichtbij zijn prachtige vriendin Demi te kunnen zijn. De knappe brunette heeft namelijk de looks van Angelina Jolie met haar slanke lijf, mysterieuze ogen en volle lippen! Daarover: ,,Ik ben best onzeker, maar krijg vaak complimenten over mijn lippen. Mensen vragen soms zelfs of ik fillers gebruik, maar ze zijn puur natuur!”

Buiten dat ze de dochter van is, weten we dat Demi aan Fashion Business studeert in Amsterdam. Naast haar studie werkt ze in een kledingwinkel in Rotterdam. Ze streeft ernaar later ondernemer te worden in de fashion- of make-upindustrie. Tegenover FHM schetst ze de Nederlandse man: ,,De Nederlandse man is goed verzorgd, maar kan wel een lesje in mode gebruiken. Een Dsquared petje en een T-shirt met een logo erop – dat kan echt niet! Ik zou elke man aanraden om ofwel netjes en elegant te zijn, ofwel stijlvolle basics te dragen. En let op je schoenen, want die maken de man!”

Vriendin Tonny Vilhena: Demi de Boer


Ten tijden van het interview was Demi nog niet samen met Tonny Vilhena. In het blad geeft ze de gebruiksaanwijzing die Vilhena blijkbaar heeft gevolgd om haar hart te veroveren: ,,Je moet veel tijd met me doorbrengen en geduld hebben, want ik ben best eigenwijs. Het hoeft voor mij allemaal niet zo spectaculair. Samen een filmpje kijken op de bank of een ijsje eten, maakt mij al gelukkig. En je moet van sushi houden, want daar ben ik verslaafd aan!”

De kans is overigens groot dat Demi en Tonny elkaar kennen via Kenneth Vermeer. ,,Ik ken Kenneth al uit de tijd dat hij nog bij Ajax zat. Hij woont bij mij in het gebouw in Rotterdam en is als een grote broer voor me.” Ook aardig om te weten: Demi de Boer is goed bevriend met Astrid Lentini, de heerlijke vriendin van Rick Karsdorp!Close