Bruna Marquezine vriendin Neymar

Bruna Marquezine en Gabriella Lenzi, de vriendinnen van Neymar

In Brazilië ziet men in hem de grootste voetbalster van de wereld: Neymar da Silva Santos Júnior, kortweg Neymar Jr. De behendige aanvaller van FC Barcelona en de Goddelijke Kanaries scoort ook buiten het veld de mooiste vrouwen. In 2013 kreeg hij een relatie met de prachtige Bruna Marquezine, tegenwoordig zet hij de bloemetjes buiten bij Gabriella Lenzi.


Marquezine, een fraaie brunette, werd bij haar geboorte Bruna Reis Maia werd genoemd. Ze is eveneens van Braziliaanse afkomst en verdient haar boterham als van jongs af aan met acteren. Dat doet ze tegenwoordig in de bekendste soap van Brazilië, uitgezonden op midden op de avond.

Ofwel, zeg maar de Braziliaanse Yolanthe (want ook ‘Yo’ is gewoon van oorsprong een soapie). De pas 19-jarige Bruna werd op 4 augustus 1995 geboren in Rio de Janeiro. Al op jonge leeftijd was Marquezine te zien in tv-shows en opera’s.

Bruna de vriendin van Neymar


In 2013 sloeg de vonk over tussen Neymar en Bruna Marquezine en werd de rondborstige beauty zijn vriendin. Toch gaat de relatie nog niet echt makkelijk. In februari 2014 ging het alweer uit tussen de twee, al werden ze tijdens de voorbereiding op het WK in hun moederland Brazilië opnieuw zoenend gespot. Dat deed de geruchten oplaaien dat Neymar en Bruna Marquezine toch weer een setje zouden zijn.

Toch is het tegenwoordig Gabriella Lenzi die Neymar bemint. Hoewel ze nog niet publiekelijk hebben erkend een relatie te hebben, poseerden ze wel veelvuldig samen op Instagram, onder meer na de openingswedstrijd van het WK 2014 in Brazilië, waar Neymar tegen Kroatië twee keer scoorde. Lenzi is afkomst uit Sao Paulo, studeert mode en is – je verwacht het niet –
model. Ze staat ook bekend als de ‘selfie-koningin’. Overal maakt ze foto’s van zichzelf: in de sportschool, in stadions, zelfs in de lift.

Carolina Dantas en Neymar

Neymar heeft er overigens al een aardig turbulent liefdesleven opzitten, ondanks zijn jonge leeftijd. Als 19-jarige werd hij al vader van een zoon, David Lucca. Het kind kreeg hij met Carolina Dantas, ook geen onaardige verschijning. De vaderrol viel de spits van Barcelona aanvankelijk zwaar, maar al snel kwam er een gelukzalig gevoel in plaats van de angst voor verantwoordelijkheid. Niettemin was het voor Neymar geen reden om bij Carolina Dantas te blijven. Hij trok immers naar Europa, waar zijn doorbraak zou moeten plaatsvinden. Dat ging bepaald niet zonder slag of stoot, want nog lang na het tekenen van het contract bij Barcelona werd nagepraat over geldstromen rondom de miljoenenovergang van de superster.

TAG


Close