Bloeit er iets tussen handbalbabe TESS WESTER en voetballer MART LIEDER?

,,Of ik iets anders doe? Ik ben verliefd”, jubelde Mart Lieder nadat hij in november een hattrick had gescoord voor FC Eindhoven. De grote vraag is met wie de ex-vriend van Estavana Polman het zo gezellig heeft?


Een blik op het Instagram-account van de blonde spits, lijkt het antwoord te verschaffen. Het heeft er alle schijn van dat Lieder opnieuw een handbalbabe aan de haak heeft geslagen en opnieuw geen onbekende. Tess Wester en Lieder sturen elkaar namelijk constant hartjes bij hun foto’s.

Mart Lieder en Tess Wester flirten wat af

Tot dusverre leek het er altijd op dat de knappe doelvrouw van het Nederlands handbalteam een relatie had met een andere handballer, te weten BOBBY SCHAGEN. Schagen komt uit Amsterdam en handbalt net als Tess Wester in Duitsland. Ze woonden begin 2017 in ieder geval nog samen in Bietigheim-Bissingen en hadden op dat moment al acht jaar een relatie. Over hen werd zelfs een heuse documentaire gemaakt, genaamd ‘Binnen de cirkel’, waarin ze worden gevolgd tijdens belangrijke wedstrijden en intieme momenten thuis.

Tess Wester vormde een ‘handbalkoppel’ met Bobby Schagen


In 2016 zei Bobby Schagen nog tegen Handbal Inside: ,,Na zeven jaar uit elkaar gewoond te hebben, kunnen Tess en ik eindelijk samenwonen. We hebben al een huisje gevonden in Bietigheim. We hadden altijd gedacht dat eentje van ons water bij de wijn zou moeten doen: of ik een niveau lager en dichter bij haar of andersom. Dat is nu niet zo. Ik verheug me erop. Zowel sportief als persoonlijk klopt het.”

Mart Lieder had eerder een relatie met Estavana Polman

Wie op Google ‘Tess Wester Bobby Schagen’ intikt, krijgt automatisch de suggestie: ‘uit elkaar’. Afijn, Mart Lieder had zoals eerder beschreven in het verleden een relatie met Estavana Polman. Eind 2015 of begin 2016 liep hun ‘afstandsrelatie’ op de klippen. Polman vond al snel het geluk bij een andere voetballer: niemand minder dan RAFAEL VAN DER VAART. Samen hebben ze zelfs al een kindje en zijn ze uitgegroeid tot een waar showbizzkoppel.

Uithuilen en weer doorgaan.. 😢💪👊

Een bericht gedeeld door Mart Lieder (@martlieder) op
Close