ANA OBREGON, de knappe LATINO vriendin van HIRVING LOZANO

Ana Obregón is de vriendin van PSV-pareltje Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller is smoorverliefd op zijn latino-vriendin en laat dat weten ook. Wist je trouwens voor hoeveel PSV betaalde voor de

Girl next door
Op zijn Instagram-pagina wemelt het van zwoele kiekjes van het koppel. Ana komt net als Hirving uit Mexico en heeft bruin haar. Ze is van het soort ‘girl next door‘, want een fotomodel.. mwah, dat toch niet helemaal. Ana Obregon is namelijk niet zo slank en afgetraind zoals de meest voetbalvrouwen, maar evengoed heeft ze een enthousiaste uitstraling.

Mysterieus leven
Het lijkt er bovendien sterk op dat Ana en Hirving reeds samen een kindje hebben. Ze poseren er namelijk constant mee. Helaas weten we verder vrij weinig over Ana. Ze is wel actief op Twitter en Instagram, maar omdat haar accounts zijn afgeschermd weten we weinig over wat ze in het dagelijks leven doet, wat ze studeert etc. Ook is niet duidelijk hoe lang de Mexicaanse liefde al bloeit.

Hirving ‘Chucky’ Lozano heeft een relatie met de mysterieuze Ana Obregon

Chucky
Boeiend is wel of Ana Obregon net zo ondeugend is de man met wie ze een relatie heeft. Want dat is hoe Lozano bekend staat: als de lolbroek. De Mexicaanse aanvaller wordt namelijk in eigen land veelal ‘Chucky’ genoemd. Die naam dankt hij aan het feit dat hij tijdens trainingskampen nogal eens onder de bedden van zijn teamgenoten kroop om hen te laten schrikken. Een beetje zoals Chucky, de moordlustige pop in de horrorfilms. Het schijnt zelfs zo te zijn dat ook Ana haar vriend Chucky noemt.

Salaris
Het is niet te hopen dat Lozano het PSV laat schrikken van zijn spel. De Eindhovenaren betaalden een hoop geld voor de talentvolle aanvaller, die ondanks zijn jonge leeftijd al één van de sterren is binnen het Mexicaanse nationale team. PSV betaalde een kleine tien miljoen euro voor de vleugelspeler. Lozano zou in Eindhoven een salaris opstrijken van circa één miljoen euro.
Close