Amber Moolenbeek vriendin van Davy Klaasen

Amber Moolenbeek, de vriendin van Davy Klaassen

Hij geldt als één van de grootste talenten: Davy Klaassen beleefde in 2014 zijn absolute doorbraak bij Ajax. De Hilversummer heeft een relatie met Amber Mollenbeek, die hij kent uit zijn woonplaats.

Klaassen heeft letterlijk een buitengewoon zorgzame vriendin getroffen. Amber is namelijk Anesthesiemedewerker (controleert een patiënt voor een operatie en assisteert de anesthesist bij het onder narcose brengen van de patiënt of bij het aanbrengen van plaatselijke verdoving) in het Tergooiziekenhuis in Hilversum en Blaricum. Daarvoor studeerde ze aan de VU in Amsterdam en doorliep haar middelbare school aan het Comenius College in Hilversum. Het is maar dat u het weet.

Naar verluidt zijn de twee sinds eind juni 2011 samen. Amber houdt van series kijken, zoals Gossip Girl, Dexter, 24 en Prison Break. Ze is erg modebewust en bovengemiddeld geïnteresseerd in schoenen. Deze onzinnige feitjes verzinnen wij niet zelf, we hebben er ook geen privé detective voor ingehuurd, maar is simpelweg te lezen op haar Facebook-pagina.

Vriendin Davy Klaassen: Amber Moolenbeek

Niet iedereen was direct enthousiast over haar voetballende plaatsgenoot, al zal de reactie van ene Jelle bij haar relatieaankondiging (‘Jammer dat het een Ajacied is) niet heel serieus bedoeld zijn. De clubliefde van Davy Klaassen viel ook binnen zijn eigen gezin niet bij iedereen in goede aarde. Zijn broer Aron is fervent supporter van Feyenoord, waardoor de Klassieker in huize Klaassen steevast tot explosieve taferelen leidde.

Sinds begin 2014 woont Davy niet meer in het ouderlijk huis. Naar verluidt is hij verhuisd naar Amsterdam en zou daar zelfs al samenwonen met vriendin Amber. In interviews praat de Ajacied niet veel over zijn liefde, al kwam ze wel even ter sprake toen Ajax in april 2014 nog even moest wachten op de vierde landstitel. Klaassen vertelde toen dat zijn vriendin reeds feestkleding had aangeschaft, maar dat deze nog even in de kast moest. Afijn, genoeg zinloze informatie over de blonde spelmaker en zijn zustertje. Tijd voor foto’s!

Vriendin Davy Klaassen Amber Moolenbeek
One thought on “Amber Moolenbeek, de vriendin van Davy Klaassen

Comments are closed.